CATALOG PRODUSE
From The Blog

Despre Noi

Mack'S Professional este un brand internațional de produse profesionale pentru unghii ce are la bază o gamă largă de culori, geluri de construcție și cele mai inovative accesorii.

Povestea brandului "Mack'S" pornește din anul 2001 din pasiunea pentru arta manichiurii a Dnei Tatiana Golub Nail Technician & Designer care a dezvoltat  din ea o afacere frumoasă.

De-a lungul timpului au fost petrecute multe seminare, traininguri, concursuri, expoziții naționale și internaționale, astfel marca a evoluat într-un ritm sporit mereu reinoindu-și ambalajele, calitatea și întotdeauna a venit cu cele mai noi tehnologii în calitatea produselor sale.

În spatele acestui nume stă o echipă tânără, dinamică și profesioniști în domeniul său, care depun efortul maxim pentru a aduce clientului o servire la cel mai înalt nivel. 

În timp brandul "Mack'S Professional" s-a dezvoltat rapid și a ajuns un nume cunoscut în întreaga lume având distribuitori oficiali în diferite țări, iar succesul evoluției rapide se bazează pe calitatea produselor și satisfacția clientului!!!

From The Blog