CATALOG PRODUSE

Toate blogurile

Tot despre gel polish
24 July, 2020

În urmă cu aproximativ 20 de ani, a purta o manichiură timp de cel puțin o săptămână, fără a atinge sau a repeta unghiile era visul prețuit al tuturor femeilor din lume. Dar, din păcate, lacurile nu au avut durabilitatea necesară și au început să se crape și să se despartă după câteva zile și nu s-au ținut deloc de plăcile unghii moi și subțiri. Din fericire, au fost înlocuite cu lacuri de gel. Cu ei, îți poți actualiza manichiura la fiecare câteva săptămâni și o poți face într-un salon de înfrumusețare sau pe cont propriu.Cum a apărut gel polish?

Industria frumuseții în domeniul serviciilor de unghii s-a dezvoltat rapid în ultimii 10-15 ani. Unul dintre simbolurile frumuseții mâinilor este unghiile lungi, bine îngrijite. Vizual, prelungesc peria, făcând-o mai feminină și mai expresivă. Dar, din păcate, nu toți putem crește în mod natural unghiile chiar și câțiva milimetri lungime. Temele constante, un stil de viață activ și caracteristicile fiziologice ne împiedică să facem acest lucru. Tehnologiile de extensie cu gel sau acrilice au devenit o adevărată mântuire pentru femei. Într-adevăr, cu ajutorul lor, a fost posibil să dea orice formă și lungime unghiilor și să le întărească. Dar aceste proceduri nu erau populare de prea mult timp. Tehnologia lor a avut un dezavantaj imens - tăierea stratului superior al plăcii de unghii naturale, plus rezultatul, în ciuda rezistenței sale, nu părea natural. Prin urmare, în timp, clădirea a fost înlocuită de întărirea cu gel polish.

Ce este gel polish?

Este un produs realizat prin combinarea unui gel de extensie cu lac de unghii obișnuit. De aici numele. Lacul de gel are cele mai bune calități ale ambelor produse: întărește și permite unghiilor naturale să crească ca un gel și arată natural ca un lac simplu. În același timp, în timpul corectării, produsul nu trebuie să fie tăiat, este îndepărtat cu un lichid simplu pentru îndepărtare, care se aplică pe plăci și se păstrează timp de câteva minute. Mai precis, lacul de gel nu este un singur produs, ci un sistem format din mai multe etape, ceea ce vă permite să obțineți o manichiură ideală și de durată pentru o perioadă de 3 până la 5 săptămâni.


Tipuri de gel polish

Astăzi piața oferă un număr mare de produse cosmetice. În ciuda faptului că inițial au apărut ca produse profesionale, astăzi se pot găsi analogi pe piața de masă. Acestea sunt produse monofazate, trebuie doar să vă vopsiți pe unghii ca înainte și să uscați acoperirea. Producătorii se asigură că durabilitatea nu va fi mai mică decât cea a unui profesionist, dar în parte, acestea sunt doar declarații de publicitate. De asemenea, diverse mărci oferă produse în două faze, combinând o bază cu un strat de bază sau un strat de bază cu un top. Însă clasicul gel polish este un sistem în trei pași: bază, strat principal de culoare și top. Acestea sunt cele oferite de brandurile de top ale produselor cosmetice profesionale pentru unghii, cum ar fi gel polish  Macksprofessional

Procesul de aplicare de gel polish


Există o anumită tehnologie pentru aplicarea lacurilor cu gel. Dacă intenționați să o faceți singur, atunci este mai bine să urmăriți în avans videoclipurile de instruire pe Internet și să achiziționați un set complet de instrumente de la un singur brand, acest lucru vă va asigura un rezultat bun.


În primul rând, trebuie să efectuați procedura de manichiură, îndepărtați cuticulele supraîncărcate de pe placa unghiilor, dați unghiilor forma și lungimea dorite.


Următorul pas este degresarea și primer. Aceste două produse vor pregăti unghia pentru aplicarea formulărilor de bază și vor asigura o aderență bună, acoperirea va dura mai mult.


În continuare, unghiile sunt acoperite cu o bază. În această etapă, opțiunile sunt posibile, dacă doriți cel mai natural efect, atunci baza se aplică subțire și într-un singur strat. Dacă doriți să întăriți unghiile subțiri, atunci utilizați baze speciale , care, în ceea ce privește proprietatea și metoda de aplicare, sunt similare cu gelul de extensie, dar acoperirea este mai subțire. Trebuie să fie atent nivelat pe suprafața unghiei și uscat.

După bază, culoarea în sine este aplicată, în unul sau două straturi.

Procedura este completată cu toppoate fi lucios sau mat.

Fiecare strat al produsului aplicat pe unghii trebuie uscat într-o lampă specială

ultra violet sau led. De regulă, pachetele cu compozițiile sunt etichetate cu lămpile cu care sunt combinate. După terminarea manichiurii, puteți începe imediat afacerea obișnuită, acoperirea nu va fi ruptă sau zgâriată.

Avantajele acoperirii cu gel polish
24 July, 2020

Mâinile frumoase, bine îngrijite sunt un semn absolut de frumusețe. Mâinile frumoase sunt un factor foarte important în îngrijire, astfel încât o manichiură este esențială pentru toată lumea. Astăzi, există o serie de oportunități pentru manichiură: poate fi realizată atât independent, cât și de un maestru în salon, puteți face o manichiură igienică simplă, fără acoperire, sau cu lac sau lac de gel. Acesta din urmă devine din ce în ce mai popular și acest lucru nu este întâmplător: are mai mult decât suficiente avantaje. În acest articol, doar am dori să înțelegem care sunt exact aceste avantajeAvantajele gel polish față de obișnuit: care sunt acestea?

Uscare rapidă. Lustruirea cu gel se întărește pe unghii în doar câteva secunde. Acest lucru este foarte valoros în ritmul modern al vieții: părăsirea salonului, puteți fi sigur că nimic nu vă va dăuna manichiurii. Cu siguranță vă puteți aminti vremurile când v-ați vopsit unghiile cel puțin jumătate de oră, dar, în realitate, nu puteți face nimic cu mâinile timp de o jumătate de zi. Acum, un astfel de lux cu siguranță nu ne este disponibil: lacul ar trebui să se usuce cât mai repede și gel polish este cel care ne oferă astfel de oportunități.

Consolidarea. Spre deosebire de extensii, care erau la cerere în urmă cu câțiva ani, când au fost acoperite cu gel polish, placa de unghii nu este supusă modelării și nu devine mai grea. Unghiile fragile devin mai puternice și cresc mai bine. De fapt, dacă ai dorit de mult să crești lungimea, dar nu ai reușit, gel polish va fi cea mai bună soluție. De asemenea, puteți efectua o astfel de procedură precum întărirea cu biogel sau pulbere acrilică.

Persistenţă. Acoperirea cu gel rămâne impecabilă timp de 2–3 săptămâni. Cu toate acestea, chiar și după o lună, cipurile pot să nu se formeze. Cu toate acestea, este imperios necesar să îndepărtați gel polish: acoperirea supraîncărcată pare neestetică, cu toate acestea, dacă un lac obișnuit durează aproximativ trei până la patru zile, acoperirea cu gel se mulțumește cu aspectul ideal pentru cel puțin paisprezece. Nu există jetoane sau zgârieturi în acest timp. Termenul mai lung depinde de calitatea gel polish, manichiura în sine, stilul dvs. de viață, precum și rata de creștere a unghiilor.

Un număr imens de posibilități pentru implementarea diferitelor modele. Sincer vorbind, vopsirea pe lac obișnuit este, din nou, o întreprindere destul de riscantă, datorită faptului că riscă permanent să se simtă. Cu siguranță nu există o astfel de problemă cu gel polish: în primul rând, puteți usca rapid fiecare strat anterior, precum și următorul. În plus, dacă ceva nu a mers bine, puteți îndepărta întotdeauna lacul și reface orice este necesar.

Gel polish nu are un miros atât de luminos și neplăcut ca lacul obișnuit, ceea ce face viața mai ușoară pentru persoanele sensibile la parfumuri.

Asta nu înseamnă că aplicarea gel polish este mult mai lungă și mai dificilă decât de obicei.

Durabilitatea gel polish nu se rezumă doar la absența chipsurilor și zgârieturilor. Este, de asemenea, un luciu frumos, care durează întreaga perioadă de uzură. Apropo, printre altele, gel polish protejează perfect placa unghiilor în sine de diverse daune, unghiile se rup mai puțin, inclusiv la bază.

Un punct foarte important: în compoziția gel polish nu există componente dăunătoare, toxice, nesigure pentru corpul uman. Prin urmare, puteți face o manichiură cu el fără nicio teamă.

O mare varietate de nuanțe și texturi. Fără exagerare, în sortimentul modern de gel polish, puteți găsi absolut orice doriți.

În medie, gel polish costă la fel ca cele obișnuite.